21.8.2017. 21:15
0
Više osumnjičenih zbog požara privedeno u kninsku policiju
U policijsku stanicu Knin u ponedjeljak popodne privedeno je više osoba zbog sumnje da imaju veze s požarima na tom području Šibensko-kninske županije, potvrđeno je u šibenskoj policiji.


Policija u interesu kriminalističke istrage ne otkriva detalje već kratko navodi kako se utvrđuju sve okolnosti zbog kojih se privedene osobe dovode u vezu paljenjem požara, javila je Hina.

Ranije tijekom dana neslužbeno se doznaje da je najmanje jedna osoba zbog izazivanja požara uhićena na predjelu Burnuma pokraj Kistanja, gdje je prvo planulo sinoć, ali je požar tijekom noći proglašen lokaliziranim, da bi se danas oko 13 sati vatra na tom lokalitetu opet rasplamsala.

Sat kasnije, vatrogasci su od policije zatražili dva kombija da bi zbog opasnosti od požara evakuirali mještane zaseoka Marčići kojem prijeti vatra.

Tijekom današnjeg dana na zadarskom i šibenskom području buknuo je niz požara pa je u ovom trenutku zatvorena autocesta Zagreb – Split, na dionici između čvorova Benkovac i Pirovac u oba smjera, dok je između čvorova Šibenik i Pirovac autocesta zatvorena u smjeru Zagreba.

 (FENA/Amila Alijagić)

PozarKnin
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.