30.8.2017. 16:30
1
Bježali od policije zbog više od dva kilograma droge
Prilikom pokušaja zaustavljanja motocikla na kojem su se nalazila dvojica mladića (25) i (27), splitska je policija kod njih pronašla više od dva kilograma kokaina i heroina, te podnijela nekoliko kaznenih prijava, doznaje se u policiji.


U priopćenju policija navodi kako su policijski službenici II. Policijske postaje Split u srijedu u 18,20 sati na području Solina uporabom svjetlosne i zvučne signalizacije pokušali zaustaviti motocikl suzuki, kojim je upravljao 25-godišnjak, dok se kao putnik na motociklu nalazio 27-godišnjak.

Motociklist se oglušio na svjetlosne i zvučne signale te prilikom pokušaja obilaska službenog vozila ford izgubio kontrolu nad vozilom udarivši u njega. Nakon pada s motocikla policija je kod mladića pronašla ukupno 1179,8 grama kokaina i 1052,3 grama heroina, kao i digitalnu vagu. Obojica su uhićeni i privedeni u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Vozač motocikla je naknadno zatražio liječničku pomoć, te je utvrđeno da je prilikom pada s motocikla zadobio lakše ozljede, odnosno udarac u koljena i rame, a nakon liječničke obrade je pušten, te je vraćen u službene prostorije, kazali su u policiji.

Nakon što je završeno kriminalističko istraživanje, protiv obojice je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, pa su dovedeni pritvorskom nadzorniku.

Protiv 25-godišnjaka je podnesen i Obvezni prekršajni nalog radi nepostupanja po naredbi policijskih službenika za zaustavljanje, dovođenja u opasnost drugih sudionika u prometu prilikom vožnje, nepropisnog obilaženja i upravljanja vozilom za koje ne posjeduje odgovarajuću kategoriju.

(FENA/Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.