17.9.2017. 18:10
0
Velika tuča navijača: Obračun Torcide i Armade kod naplatnih kućica
Pred naplatnim kućicama u Dugopolju na autocesti A1 u nedjelju poslijepodne došlo je do žestokog fizičkog obračuna, a vjeruje se da je riječ o sukobu pripadnika Torcide i Armade uoči skorašnje utakmice Hajduka i Rijeke, koja na Poljudu treba početi u 17 sati.

Na dramatičnoj snimci koju je objavio Jutarnji.hr vidi se brutalna tuča praćena urlicima u kojoj učestvuje nekoliko osoba, a čitavo vrijeme na asfaltu leži jedna povrijeđena osoba. Ubrzo je na mjesto obračuna dojurilo nekoliko policijskih vozila, a policajci su otrčali prema učesnicima tučnjave ne bi li ih spriječili u daljnjem razračunavanju te kako bi ih priveli. 

U nekoliko navrata se vidi kako je neko povrijeđenom pokušao pomoći, ali on se nije ustajao. Zasad nije poznato na koji je način sve započelo, a više će informacija zasigurno biti poznato nakon što policija obavi uviđaj te ispita sudionike i svjedoke..

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.