18.9.2017. 15:22
0
"Notorna je laž da je Jelena imala ljubavnika. I da je htjela da ima ljubavnika, ne vidim kad bi imala vremena za to"
Teodora Krsmanović, sestra od rođenog strica Jelene Krsmanović Marjanović, kaže za Kurir da je šokirana viješću o hapšenju njenog zeta Zorana Marjanovića, prenosi beogradski Kurir.

- Vijest sam vidjela u medijima i blago je reći da sam se šokirala i zaprepastila. Ne želim da sudim nikome. Možda je istina da Zoran ima veze sa ubistvom, možda nije. Nadležni organi su ti koji treba da utvrđuju njegovu krivicu, a ne ja - rekla je Teodora za Kurir.

Ona kaže da ju je više od Zoranovog hapšenja šokirala izjava njegovog oca Vladimira da je Jelenu ubio tajkun s kojim je bila u vezi.

- To je notorna laž. S Jelenom sam bila jako bliska i svi koji su je poznavali mogu da potvrde da ta priča nema veze s mozgom. Tvrdim da je Jelena bila dosadna žena, u smislu da se njeno kretanje svodilo na kuću, brigu oko Jane i njene bolesne majke. I da je htjela da ima ljubavnika, ne vidim kad bi imala vremena za to, jer je zaista bila previše posvećena porodici, kćerki i bolesnoj majci - ističe Teodora.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.