18.9.2017. 15:31
0
Detalji ubistva fudbalera u Crnoj Gori: Prišao mu je krupniji muškarac i ispalio mu hitac u glavu
Bivši crnogorski fudbaler Goran Lenac (33), preminuo je u subotu uvečer od povreda koje je zadobio kada mu je nepoznati napadač pucao u glavu na stadionu lokalnog fudbalskog kluba "Bokelj" u Kotoru, piše Kurir.

Lenac je ranjen oko 19.30 sati, a preminuo je u bolnici u Risnu oko 23 sata, uprkos velikom naporu ljekara da mu spase život. Lencu je, dok je trenirao, prišao krupniji, crnokosi muškarac i ispalio mu hitac u glavu, tvrde nezvanični izvori. Nakon ranjavanja policija je blokirala grad i tragala za napadačem, ali ta potraga nije rezultirala hapšenjem.
 
Kotorski inspektori provjeravaju video nadzor u tom gradu da bi utvrdili da li je Lenac praćen i ko bi mogao biti odgovoran za njegovu likvidaciju, piše Kurir.

Ovo ubistvo je još jedno u nizu onih koja su potresla Kotor ove i prethodnih godina, dogodilo se zapravo usred Škaljara, “rodnog naselja” istoimene ozloglašene kriminalne grupe.
 
Ipak, crnogorski mediji za sada nisu objavili da li ubistvo Lenca ima bilo kakve veze sa kriminalnim poslovima ili sa sukobom zaraćenih klanova.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.