10.10.2017. 18:30
0
Kod Kutine u automobilu izgorjeli majka i dvoje maloljetne djece
U izgorjelom automobilu u šumi kod mjesta Husain, na kutinskom području, pronađena su u utorak karbonizirana tijela majke i njeno dvoje malodobne djece iz Kutine, potvrdila je Hini zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Siska, Sanja Jagušt, koja je donijela odluku da se obavi obdukcija pronađenih mrtvih tijela.

Uz predstavnike Županijskog državnog odvjetništva, očevid na mjestu nesreće obavili su stručnjaci Centra za forenzična istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba.

Automobil s tri karbonizirana tijela u izgorjelom automobilu u šumi, nekoliko stotina metara od glavne ceste, pronašli su šumari jutros oko 9 sati i o tome odmah obavijestili kutinsku policiju.

 Neslužbeno se doznaje da je majka srednjih godina, u ponedjeljak rano poslijepodne povezla u autu svoje dvoje djece, djevojčicu od 5 i dječaka od 1,5 godine, i nije se vratila kući, pa je policiji prijavljen njihov nestanak. O okolnostima njihova stradanja znati će se više nakon završetka kriminalističkog istraživanja.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.