1.11.2017. 8:45
5
Ludilo u gradskom prijevozu u Beogradu: Bijesni vozač poslije svađe nasrnuo na djevojku
Svakodnevne gužve u gradskom prijevozu izazivaju sve veću nervozu građana, koja ponekad eskalira i u fizički obračun, kao što se to desilo na liniji 56 u Beogradu.

Na stanici ove linije gradskog prijevoza na Petlovom brdu, najprije je došlo do oštre rasprave između nervozne djevojke koja je, po svemu sudeći, kasnila na posao zbog rijetkih autobusa, i vozača. Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kom je, prema izjavama svjedoka sa društvenih mreža, deblji kraj izvukla djevojka.  

Ona se najprije požalila vozaču i pitala ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorirao, uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi, uz usputne grube psovke. Takvo ponašanje je još više iznerviralo djevojku, koja je, vidno uznemirena, također počela da ga vrijeđa i psuje.

On se tada vraća u autobus, hvata je objema rukama i izbacuje iz vozila, prenosi Avaz.

Ovo je još jedan od incidenata koji se često dešavaju u gradskom prijevozu, a snimak početka sukoba koji je objavljen na Facebook stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pogledajte ovdje.




(Admir Oručević)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.