6.12.2017. 9:00
0
Hrvatska: Mladić se srušio u kafiću i umro, ostali nastavili da se zabavljaju
U subotu navečer dogodio se smrtni slučaj u omiljenom okupljalištu mladih u hrvatskom Ogulinu – “City baru”.

Policija je upoznata s događajem, te je poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u konkretnom slučaju radi se, rekli su, o prirodnoj smrti mladića starog 21 godinu, piše “Jutarnji“…

Neslužbeno se saznaje da je nesretni mladić tek izišao u grad kad se to dogodilo, a njegovi su prijatelji ostali ogorčeni, ne samo njegovom smrću, nego i onim što se događalo poslije. Naime, nekolicina njih javila se u “OGportal”, razočarana činjenicom da se, nakon što je nesretni mladić odvezen u bolnicu, večer nastavila svirkom i zabavom, kao da se ništa nije dogodilo.

Jedan od njih je napisao:

“U “City baru” ugašen jedan mladi život, mladić se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, Hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila, svi su nastavili s provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih koji su tamo bili”, zaključio je šokirani prijatelj.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.