20.12.2017. 8:25
0
Vatrogasci u Osijeku zatekli stravičan prizor, u kući pronašli tijelo dvogodišnjeg djeteta
Dijete u dobi od dvije godine smrtno je stradalo u požaru koji je u utorak oko 18 sati izbio u Zapadnom predgrađu u Osijeku.

Stravičan prizor zatekli su vatrogasci i policija, nakon što su oko 20 sati stavili požar pod kontrolu i kada su na zgarištu obiteljske kuće pronašli beživotno tijelo dvogodišnjeg djeteta, piše Jutarnji list.

Očevid je privremeno prekinut zbog okolnosti na mjestu događaja, a nastavit će se rano ujutro nakon čega će se utvrditi što je dovelo do izbijanja požara te okolnosti stradanja djeteta, izjavio je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.