20.12.2017. 9:30
0
Ovo je Dejan Šarković koji je poginuo u eksploziji bombe u autu: Vidio sam dijelove ljudskog mesa oko automobila koji se potpuno raspao
Muškarac koji je sinoć poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković, prenosi beogradski list Kurir.

Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo Renault, ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata.

Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “Opel Meriva” parkiranom u naselju Delijski Visi.

Stanari ulice gdje je došlo do eksplozije kažu da je on stanovao u blizini. Tragedija se dogodila u Francuskoj ulici, gdje je vozilo u plamenu bilo parkirano ispred kompleksa vojnih zgrada. Hitna pomoć je odmah intervenisala, ali je mogla samo da konstatuje smrt nesretnog čovjeka.

"Vidio sam dijelove ljudskog mesa oko automobila koji se potpuno raspao. Četiri ili pet vozila koja su bila u blizini takođe su se zapalila. Tragedija se desila pored kontejnera na nekih pet metara od ulaza u zgradu sa brojem četiri", rekao je za Kurir jedan od stanara obližnjih zgrada.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.