20.1.2018. 20:01
1
"Vučić mi je rekao da će biti pronađen onaj koji je ubio Olivera. Biće uhapšen svako, bio to Srbin, Albanac ili stranac"
FOTO: N1
Zamjenik predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Ksenija Božović izjavila je da je od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića dobila odgovor da će biti učinjeno sve da bude pronađen ubica Olivera Ivanovića.

"Pitala sam ga da li će počinilac biti pronađen. Dobila sam odgovor da će oni sve učiniti da bude pronađen onaj koji je ubio Olivera, biće uhapšen svako, bio to Srbin, Albanac ili stranac... To me ohrabrilo, kao i riječi da će to biti vrlo brzo, jer se stiče utisak da se stvari razvodnjavaju", rekla je Božovićeva. 

Ona je izrazila nadu da će se sve što je Vučić rekao tokom današnje posjete Kosovu veoma brzo "i videti na terenu", prenose beogradski mediji. 

Božovićeva je rekla da je zahvalila Vučiću što je došao u Kosovsku Mitrovicu, te ocijenila ohrabrujućom njegovu izjavu da će se obračunati sa kriminalom i korupcijom. 

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija,pravda" ubijen je 16. januara u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici. 

(Srna)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.