24.2.2018. 8:32
0
Odnosi Hrvatske i Crne Gore dobri ali ih treba i dalje unaprijeđivati
Biletaralni odnosi Hrvatske i Crne Gore tradicionalno su dobri, ali potrebno je ih je i dalje unaprijeđivati, zaključili su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović na sastanku u Zagrebu održanom u petak.

Naglasivši važnost nastavka proširenja Europske unije za punu konsolidaciju hrvatskog jugoistočnog susjedstva, Grabar-Kitarović je istaknula snažnu i predanu potporu Hrvatske članstvu Crne Gore u Europskoj uniji, priopćeno je iz njezina ureda.

Dvoje predsjednika razmijenilo je mišljenja i o zajedničkoj suradnji glede političkog i sigurnosnog stanja na jugoistoku Europe, složivši se u ocjeni niza ugroza.

Osvrnuli su se i na predstojeći sastanak na vrhu Sjevernoatlantskog saveza, istaknuvši kako je iznimno važna vjerodostojna politika otvorenih vrata Saveza.

Predsjednik Crne Gore boravi u radnom posjetu Hrvatskoj.

(FENA/Ajla Hurko) 




0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.