20.4.2018. 16:24
0
U Vranju pronađeno rastrgano tijelo 86-godišnjaka
Policija u Vranju saopćila je danas da je kod sela Džep u općini Vladičin Han pronađeno tijelo muškarca starog 86 godina, čiji su pronalazak prijavili mještani.
Kako je agencijama rečeno u Policijskoj upravi u Vranju, tokom uviđaja nisu bili otkriveni tragovi nasilne smrti, a tijelo muškarca pronađeno je u blizini seoske kuće u kojoj je živio.

Policiji je slučaj prijavljen tako što su nedaleko od kuće mještani pronašli dijelove tijela preminulog muškarca, za kojeg se sumnja da su ga, nakon što je preminuo prirodnom smrću, tokom noći rastrgale životinje, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.