22.4.2018. 15:00
0
Vulin: Vlastima u Zagrebu smeta to što Srbija govori istinu
Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin ocijenio je u nedjelju da je odluka hrvatskog ministarstva vanjskih i europskih poslova kojom mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku provokacija i pokušaj ušutkavanja 'nekoga tko govori istinu o Jasenovcu'.

Kako prenose beogradski mediji, Vulin je u nedjelju najavio da će se o odluci hrvatskog državnog vrha uskoro izjasniti i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. On je naglasio da je to provokacija na koju će Srbija i predsjednik Aleksandar Vučić reagirati 'državnički i onako kako suverena, sigurna i stabilna država reagira'.

- Najstrašnija istina o Jasenovcu jest ne samo to što se dogodilo, već što se sadašnja Hrvatska neće čak ni pokajati, neće izraziti kajanje za ono što je uradila', istaknuo je Vulin, dodavši da on neće prestati govoriti istinu, onakvu kakva ona jest.

Naveo je da nije ni planirao ići u Jasenovac.

- Zašto bih ja bio s hrvatskom vladom, gdje nema nijednog Srbina, nijednog Židova, nijednog Roma? Ja sam htio biti sa svojim narodom u obnovljenoj crkvi u Mlaki a ne s hrvatskom vladom koju bojkotiraju svi Srbi, Židovi i Romi zbog toga što dopuštaju nekažnjeno oživljavanje ustaštva - kazao je Vulin.

 (FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.