2.5.2018. 18:32
0
U Nikšiću eksplodirao automobil u pokretu: Suvozač životno ugrožen
Kako javljaju crnogorski mediji, danas je u Nikšiću došlo do eksplozije na vozilu marke “Renault Scenic“ nikšićkih registarskih oznaka, a koje je bilo u pokretu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije u vozilu su se nalazili D.D. (44) na mjestu vozača i P.P. (58) na mjestu suvozača.

Nezvanično, crnogorski mediji javljaju da su u podmetnutoj eksploziji povrijeđeni Predrag Pedo Pejović i Dragan Damjanović.

Povrijeđene osobe transportovane su u medicinsku ustanovu radi pružanja ljekarske pomoći, odakle je saopšteno da je P.P. zadobio teže povrede i trenutno je stabilnih vitalnih parametara, ali i dalje životno ugrožen.

“Urađena mu je amputacija natkoljenice oba ekstremiteta i urogenitalne regije, stabilnih je parametara, ali je i dalje životno ugrožen. Damjanović ima povrede desne podlaktice sa prelomom kosti podlaktice. Stabilnih je parametara i zadržan je na Odjeljenju opšte hirurgije”, kazao je Ilija Ašanin, direktor Opšte bolnice u Nikšiću.

Uprava policije Crne Gore saopćila je da njeni pripadnici u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju mjere na rasvjetljavanja okolnosti aktiviranja eksplozivne naprave na vozilu u Nikšiću.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.