10.5.2018. 17:57
0
Novinarka Olivera Lekić napustila bolnicu: Ranjena ispred svog stana u Podgorici, prije nekoliko godina pretučena na istom mjestu
Novinarka "Vijesti" Olivera Lakić, koja je 8. maja ranjena iz vatrenog oružja, izašla je danas iz bolnice, potvrđeno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Lakićeva je ranjena iz vatrenog oružja ispred svog stana u centru Podgorice. Dosadašnja policijska istraga utvrdila je da joj je napadač prišao dok je izlazila iz automobila i iz neposredne blizine pucao u nogu. 

Lakićeva je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, gdje je konstatovano da ima prostrelnu ranu potkoljenice i da joj život nije ugrožen. 

"Napadač je pobjegao, ali su se u bjekstvo dale još dvije osobe", rekla je Lakićeva kolegama dok je bila u bolnici. 

Novinari i građani okupili su se juče ispred Vlade Crne Gore, u znak protesta zbog napada na Oliveru Lakić. 

Njeno ranjavanje osudile su sve domaće i međunarodne institucije koje se bave slobodom medija, ali i političari. 

Lakićeva je i crnogorskoj, ali i međunarodnoj javnosti poznata kao autor mnogobrojnih tekstova o visokoj korupciji, ali i nelegalnoj prodaji cigareta u Crnoj Gori. 

Prije šest godina Olivera Lakić je zbog tekstova bila pretučena na istom mjestu gdje je u utorak ranjena iz vatrenog oružja.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.