7.7.2018. 13:10
0
Zapalili baklje kako bi podržali reprezentaciju Hrvatske, a onda napravili veliki požar na otoku Galešnjak
Na hrvatskom ostrvu Galešnjak izbio je požar nakon što je na njega stiglo oko 100 osoba koji su bakljama željeli da podrže reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u fudbalu uoči današnje četvrtfinalne utakmice sa Rusijom.

Javna vatrogasna stanica Zadar potvrdila je da se u trenutku izbijanja požara na ostrvu nalazilo oko 100 ljudi koji su uspješno evakuisani, prenose hrvatski mediji. 

U zadarskoj policiji naveli su da je požar brzo ugašen, da je opožarena mala površina, 30 sa 100 metara i da niko nije povrijeđen. 

"U toku je identifikacija odgovornih osoba koji su poznati policiji, ali i svih koji su bili učesnici ovog događaja i slučaj je u obradi", rečeno je u policiji. 

Kako se navodi, navijači su na ostrvo došli na poziv jedne grupe na Facebooku.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.