17.8.2018. 15:45
2
Vučić: Dodik je upravu, Srbija bi teško mogla podnijeti da joj se vrati Kosovo
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je ušao u nešto što je najteže, kada je u pitanju kosovski problem.

Osvrnuo se, također i na izjavu predsjednika manjeg bh. entiteta Milorada Dodika, koji je rekao da “malo ko razmišlja o tome bi li Srbija mogla podnijeti da joj se vrati Kosovo i da Albanci dobiju 30 posto poslanika, mjesto premijera ili predsjednika države - prenosi B92.

Kazao je da je Dodik samo rekao istinu.

- Dodik je rekao sve istinito, svaki normalan čovjek bi svako njegovo slovo potpisao. Mi nismo uvijek racionalni… Ponekad volimo lagati sebe i živjeti u svom svijetu. Ja ću se boriti koliko mogu i dokle mogu, hoću da ostane zapisano u historiji da sam pokušao taj problem riješiti - naveo je Vučić.


Lejla Trle 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.