13.9.2018. 17:26
1
Vođa "škaljarskog klana", Jovan Vukotić, uhapšen u Antaliji u društvu srbijanske manekenke Dejane Živković
Kotoranin Jovan Vukotić (38), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", uhapšen je u turskom ljetovalištu Antalija u društvu srpske manekenke Dejane Živković (26), prenosi beogradski list Kurir.

Vukotić i Živkovićeva, prema pisanju Kurira, duže od mjesec dana živjeli su u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom ljetovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno. Dejana Živković nekada je bila u vezi sa Vukotićem i tokom 2014. godine, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu. 

- Jovan je uhapšen u nedjelju, kada je sa nevječanom suprugom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocjenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu "škaljaraca", za kojim je Grčka raspisala Interpolovu potjernicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani makedonski pasoš. Naočigled srpske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor - rekao je izvor Kurira.

Kotoranin je poslije hapšenja u nedjelju, u ponedjeljak u večernjim satima deportovan u Srbiju. U policijskom pritvoru bio je do danas, kada mu je na prijedlog tužilaštva zbog falsifikovanja pasoša određen pritvor do 30 dana.

Specijalci naoružani dugim cijevima, sa fantomkama na glavama, dovezli su ga u zgradu u Katanićevoj ulici na Vračaru na saslušanje. Tokom privođenja je vođi "škaljarskog klana" iz bezbjednosnih razloga na glavu stavljena fantomka, piše Kurir.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.