25.9.2018. 16:00
0
MUP HR objavio Allsin profil u evidenciji nestalih osoba
Profil petogodišnje sirijske djevojčice Allse objavljen je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, priopćio je MUP Hrvatske i dodao da se nastavlja traganje za njom i provjere informacija.

"Nakon što je 43-godišnji Sirijac tijekom jučerašnjeg dana, posredstvom Isusovačke službe za izbjeglice i UNHCR-a, pristupio na granični prijelaz Maljevac te razgovarao s policijskim službenicima iznoseći daljnje navode o navodnom nestanku svoje kćeri, policijski službenici su nastavili s provjerama navoda, obilaskom mogućih lokacija i traganjem za djevojčicom", navodi MUP u svojem priopćenju. 

"Rukovodeći se prvim informacijama, i poduzimajući žurne mjere i radnje prvih provjera policijski službenici obišli su moguće lokacije na području Policijske uprave ličko-senjske. Također, tijekom jučerašnjeg dana policijski su službenici nastavili provjeravati i moguće lokacije, na području Policijske uprave karlovačke, koje bi se ne samo koordinatama već i opisom mogle dovesti u vezu s mjestom navodnog nestanka djevojčice", priopćio je MUP.

Navode i da su "uz pristanak 43-godišnjeg sirijskog državljanina, policijski službenici nastavili razgovor s njim kako bi prikupili što više informacija koje bi mogle pomoći u traganju za nestalom osobom. On se još uvijek nalazi na području Policijske uprave karlovačke, gdje je nakon jučerašnjeg dana prespavao".

Profil djevojčice za kojom policija traga objavljen je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba i vidljiv je na poveznici http://www.nestali.hr/default.aspx?id=22&osoba_id=8455 .

Traganje za djevojčicom i provjere informacija se nastavljaju, kao što je ranije danas na konferenciji za medije odgovarajući na pitanja novinara kazao ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.