9.10.2018. 8:32
2
'Dragane Čoviću, samo lud čovjek može glasovati za HDZ i nadati se boljem sutra'
Hrvatski političar Ivan Pernar je pratio izbore u Bosni i Hercegovini, a uputio je poruku HDZ-u Bosne i Hercegovine i Draganu Čoviću:

'Dragi Dragane Čoviću, pišem ti ovo pismo zato da ti izrazim saučešće zbog gubitka izbora.

Vjerojatno se pitaš kako je moguće da su Bošnjaci izabrali Željka Komšića? Odgovor se krije u tome što je Hrvata zahvaljujući politici HDZ-a sve manje i u BiH i u Hrvatskoj. Hrvati nestaju zato jer im je HDZ-ova politika oduzela sreću i budućnost. Posljedično, nije više imao tko glasovati za tebe.

Dakle, ako se pitaš zašto si izgubio, nemoj upirati prstom, nego pogledaj u ogledalo. Sudbina Hrvata pod HDZ-ovom kapom je ista bez obzira živjeli u BiH ili u Hrvatskoj. Dragane Čoviću, ti i tvoja stranka raselili ste Hrvate i iz Hrvatske i iz BiH. Pilio si granu na kojoj si sjedio, ovo o čemu govoriš, da Bošnjaci preglasavaju Hrvate je posljedica, a ne uzrok problema jer uskoro zbog tebe i tvoje politike neće imati koga preglasavati.

Krajnje je vrijeme da se zapitaš kamo je HDZ-ova politika odvela Hrvate i kamo će ih na duge staze odvesti.

Samo lud čovjek može glasovati za HDZ i nadati se boljem sutra', – napisao je Ivan Pernar.

(Alen Avdić)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.