12.10.2018. 17:17
0
Srbija: Momak i djevojka pronađeni mrtvi u stanu
D.S. (38) i njegova djevojka S.B. (34) pronađeni su danas mrtvi u svom domu u Kovilju, a sumnja se da su se predizirali narkoticima, javljaju mediji u Srbiji.

Kako nezvanično piše “Blic.rs” momak i djevojka nađeni su jutros mrtvi u svojoj spavaćoj sobi u kući gdje su živjeli u Ukrajinskoj ulici u Kovilju.

Našla ih je majka nesrećnog dečka koja je odmah alarmirala policiju.

Portal, takođe nezvanično, javlja da je obdukcija pokazala kako na tijelima nema tragova bilo kakvih povreda. Biće urađena toksikološka analiza, ali za sada se sumnja da je u pitanju predoziranje, dodaje se.

Njihove komšije ostale su zatečene čitavom tragedijom ali i neraspoložene za bilo kakvu priču.

“Ne mogu ništa više da vam kažem sem da smo jutros vidjeli policiju u ulici. Uskoro sam saznao da su tu jer su naše komšije nađene mrtve. Znam ih kao normalne mlade ljude koji su ovde živeli, ništa više. Jutros sam u ulici zatekao roditelje od pokojnog D.S. i njegovog brata, izjavio sam im saočešće i to je sve”, rekao je jedan od komšija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.