17.10.2018. 12:42
3
Jeziva smrt na autoputu: Splitskog huligana, Antu Firića, pregazila tri automobila, scene sa mjesta nesreće bile jezive
Splitski huligan Ante Firić (27), koji je prošle godine izazvao haos na derbiju Zvezde i Partizana u Beogradu, poginuo je jučer ujutru u Zagrebu, prenosi beogradski Blic.

Kako javljaju hrvatski mediji, Firić je oko 5.20 pokušao da pretrči autoput kada ga je pregazilo nekoliko automobila i usmrtili ga na licu mjesta.

Njega je prvo udario vozač Hyundaija, a potom je Firića pregazio Citroen kojim je upravljao muškarac (31), koji je nakon toga naletio na stub, sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Firićevo tijelo potom je pregazila i Opel Corsa koju je vozila 37-godišnja žena, prenose hrvatski mediji.

Od siline udaraca on je preminuo na licu mjesta, a očevici tvrde da su slike sa mjesta nesreće bile jezive.

Stradali Firić jedan je od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana, a prije nekoliko godina završio je u zatvoru jer je sa bratom pretukao jednog vlasnika hotela na Hvaru, prenosi Blic.

 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.