6.11.2018. 20:14
0
Odveo dijete na pecanje pa ga silovao: Dječak iz Kladova prošao pakao koji je trajao godinu
Dječaka (13) koji je silovan krajem septembra u okolini Kladova, zbog čega je uhapšen njegov komšija D. S. (36), seksualno je zlostavljao još jedan komšija N. S. (19). Detalje pakla kroz koji je prošao dječak je ispričao psihijatru kod kojeg je odlazio zbog traume, nakon čega je uhapšen i N. S. (19).

Prema nepotvrđenim informacijama, dječaka je izvjesni D. S. silovao i ranije, ali u prvi mah dijete to nije smjelo nikome da ispriča jer mu je silovatelj prijetio.

Dječak je, nakon što je pobijedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D. S. odveo dijete na "pecanje". Kada je vidio da su sami i da nema nikoga u blizini, silovatelj je počeo da miluje dijete po kosi, da mu govori kako je lijep i pokušao je da ga poljubi.

Prestravljeni dječak se dao u bijeg, ali ga je D. S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i, držeći dječaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila.

Kako je ispričao izvor ''Telegrafa'', nesretnom 13-godišnjaku manijak je podmetnuo sječivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne smije ni da zucne, inače će mu pobiti cijelu porodicu. Prestravljeni dječak je zbog toga do sada šutio.

Nažalost, muke djeteta tada su tek počele.

Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje SMS poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lijepu tajnu, zakazivao sastanke, a dječak bi, bojeći se, uvijek odlazio i sastajao se s njim gdje god bi D. S. poželio.

- To je trajalo oko godinu. Za to vrijeme osumnjičeni je silovao dječaka i primoravao ga na oralni seks. Prije oko dva mjeseca dječaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dječak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo - otkriva izvor blizak istrazi.

Po istom modelu funkcioniralo je i viđenje s manijakom N. S. (19). On je danima dječaka pratio dok ga nije pozvao na telefon i rekao mu da dođe na obalu Dunava.

- To se desilo prošle subote, oko 10 sati prije podne. Dijete je otišlo na dogovoreno mjesto, kada ga je manijak ubacio u bunker i obljubio ga... Vrištao je, ali niko nije čuo njegovo zapomaganje - prepričao je izvor dječakovo svjedočenje.

Reporteri su se uputili u kuću u kojoj živi nesretno dijete, gdje su zatekli majku, koja se, čim je vidjela novinare, rasplakala se.

- Nemojte ništa da pitate. Ne smijem ništa da pričam, tako su mi rekli u policiji i u centru za socijalni rad - rekla je majka, dok se iza nje na vratima kuće nije pojavio njen sin.

Uplašene oči na mršavom dječakovom licu govorile su šta je dječak sve preživio. Na pitanje kako je, kratko je odgovorio: "Dobro sam sad", zatim se okrenuo i ušao u kuću, prenosi Blic.rs.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.