10.11.2018. 20:00
0
Pljevlja: Migranti bježali od policije u ukradenom kombiju, pa se prevrnuli
Više migranata povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros, tri sata nakon ponoći, dogodila na putu Pljevlja-Metaljka, u reonu sela Vrace.

Kako prenosi portal PV, jedan migrant je teže povrijeđen i on se nalazi na liječenju u Opštoj bolnici Pljevlja.

Desetak migranata bili su u kombiju koji je prethodno ukraden od jednog Pljevljaka. Policija je ubrzo nakon krađe kombija krenula u potragu za njim i za kratko vrijeme došla do informacije kuda se kreće ukradeno vozilo.

Prilikom pokušaja zaustavljanja vozila, vozač se nije obazirao na upozorenje policije, da bi se ubrzo kombi prevrnuo na putu.





(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.