13.11.2018. 10:11
0
Smrt srbijanske voditeljice: Vratila se iz Rumunije i više se nikom nije javila
Nakon vijesti da je srbijanska manekenka i voditeljica Marija Ćurčić (25) oduzela sebi život u unajmljenom stanu na Savskom Vencu, srbijanski mediji donose svjedočanstva prijatelja i poznanika.

Tako su komšije izjavile da je bila mirna i pristojna te nikada nisu imali problema s njom.

Kako piše Blic, Marija se iselila iz roditeljske kuće i preselila u unajmljeni stan kad je krenula njena karijera modela. Njeni roditelji, poznata novinarka Anne Marie i muzičar Đorđe Ćurčić, dva dana nisu uspjeli uspostaviti kontakt s njom pa su otišli do stana. Kako nisu mogli ući, pozvali su policiju koja je razvalila ulazna vrata, prenosi Avaz.ba.
 
Nekoliko dana prije smrti otputovala je u Rumuniju, gdje je radila kao model. Nije ostavila oproštajno pismo, a njeni roditelji su u šoku jer nije bilo znakova da pomišlja na samoubistvo, a isto su potvrdili i njeni prijatelji.

Dva dana prije smrti na Instagramu je objavila fotografiju s Ronaldinhom, uz komentar da ostvaruje dječačke snove. 




(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.