15.11.2018. 14:55
0
Tuga u Beogradu: Majka, sestra i otac neutješni pored kovčega Marije Ćurčić
Nekoliko stotina ljudi došlo je na Zemunsko groblje da bi se oprostili od Marije Ćurčić (25), koja je 11. novembra oko 23 sata uvečer izvršila samoubistvo u stanu koji je unajmljivala u Beogradu, piše Telegraf.rs.

Osim porodice, brojni Marijini prijatelji, kolege i poznanici tužnih lica stigli su na groblje, i dalje u šoku zbog onoga što se dogodilo jer Marija ni po čemu nije ukazivala na to da i razmišlja o tome da sebi oduzme život.

Među brojnim ljudima tu je bio i Vojke Đans, koji je bio blizak s Marijom.

Viktor Savić Mariju je znao iz grada, a često su zajedno lumpovali na zabavama na kojima se puštala muzika čiji su oboje ljubitelji.

Osim Viktora, Marija je bila dobra s brojnim mladim glumcima, između ostalog, i s Milošem Bikovićem.

Podsjetimo, Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu.

Lijepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator, piše Telegraf.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.