21.12.2018. 12:21
0
Ispovijest dječaka koji je preživio tragediju u Nišu: Osjetio sam snažan udarac i čuo povike
Lakše povrijeđen u sudaru voza i autobusa koji se dogodio jutros u selu Donje Međurovo, a u kome je poginulo petero ljudi, a 30 povrijeđeno.

Čuo sam udarac kada se autobus pocijepao napola. Ljudi su počeli vikati: "Udario nas je voz!"

Ovako priča Dimitrije Jovanović (16), tinejdžer koji je lakše povrijeđen u stravičnom sudaru voza i autobusa koji se dogodio jutros u selu Donje Međurovo kod Niša, a u kome je poginulo petero ljudi, a 30 povrijeđeno.

Kako je ispričao Jovanović, on je sjedio u zadnjem dijelu autobusa kada je došlo do strahovitog udarca.

- Sjedio sam pozadi, ništa nisam vidio, samo sam čuo udarac kada se autobus pocijepao napola. Izašao sam napolje i vidio ljude kako plaču i krv svuda - kaže Jovanović, koji je jutros krenuo u Srednju školu "Nikola Tesla".

Njegov otac Miodrag dodao je da se na ovom prijelazu barem "jednom godišnje dešavaju udesi".


(Admir Oručević)

NisNesreca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.