27.12.2018. 12:40
0
Automobil KPS-a se zabio u kombi: Povrijeđeno desetero djece u teškoj nesreći u Gračanici kod Prištine
U hirurško odjeljenje Kliničko-bolničkog centra Priština sa izmještenim sjedištem u Gračanici primljeno je ukupno 10 lica koja su povrijeđena u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi u Gračanici, od kojih je sedmoro pušteno kućama, rekao je Srni direktor ove centra Bratislav Lazić.

"Sedmoro dece je pušteno kućama, dok je troje zadržano radi praćenja jer su se žalilo na glavobolju", istakao je Lazić. 

On je naveo da su putnici kombi-busa, uključujući vozača, zadobili lakše povrede, uglavnom kontuzije i manje ogrebotine od polomljenog stakla na vozilu. 

Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je Srni da je uviđajem utvrđeno da je automobil Kosovske policijske službe /KPS/ iz Gnjilana izazvao udes na kružnom toku na ulazu u Gračanicu. 

"Atomobil u kojem su bila dvojica pripadnika KPS-a prešao je na suprotnu stranu kolovoza i udario u kombi-bus, u kojem su se nalazili učenici iz sela Donja i Gornja Brnjica", rekao je Trajković, dodavši da su policajci zbrinuti u Urgentnom centru u Prištini i van su životne opasnosti. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.