5.1.2019. 11:14
0
Pogledajte snimak iz niškog "autobusa smrti" neposredno prije same nesreće u kojoj je poginulo sedam osoba
Na Youtubeu objavljen je videosnimak iz autobusa "Niš ekspresa", koji se sudario s vozom na pružnom prijelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra 2018. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Na kratkom videosnimku vidi se kako se ponašao vozač Milan Zdravković tokom vožnje i neposredno prije nesreće. On je kasnije uhapšen. Video je na svom YouTube kanalu objavila "Republika".

Posljednji trenuci snimka svjedoče da je samo sekundu prije nesreće Zdravković prošao pored znaka stop, ne gledajući ni lijevo ni desno, zatim nije ni obratio pažnju na "Andrejin križ", pišu srbijanski mediji.

Nesreća na pružnom prijelazu u Donjem Međurovu dogodila se u petak, 21. decembra, oko 7.30. U strahovitom sudaru poginulo je sedam osoba, među kojima i dvoje tinejdžera.

Video: Republika / YouTube

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.