7.2.2019. 9:30
0
Jovana Joksimović se rasplakala u studiju kada je uživo čula da je voditeljica Dea Đurđević u nesreći ostala bez ruke
Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila u kojem je teško povrijeđena voditeljica TV Pinka Dea Đurđević, prenose beogradski mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Kako piše Telegraf, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar s drugim automobilom. U trenutku kada je iz vozila izašla kako bi se s vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Iako se, prema prvim informacijama, mislilo da su joj ruku amputirali ljekari na mjestu nesreće, to se nije dogodilo, već je bez nje ostala kada je udario autobus.

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar. Tri osobe su teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC-a "Dragiša Mišović" u Beogradu.

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prijevoza. Razlog udesa je, najvjerovatnije, proklizavanje.

Jovana Joksimović, voditeljica Jutarnjeg programa na TV Prva, rasplakala se uživo kada je čula stravične vijesti.

Ona je uspjela samo da izgovori "Strašno". Ni Srđan Predojević nije mogao prozboriti, pa su emisiju nastavili prilogom.  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.