14.2.2019. 15:29
0
Posrednik novinarki Nove TV nudio diplomu u zamjenu za seks: Ako si mačka, mogu ti srediti. Pošalji mi svoju sliku na Viber
Nakon afere s lažnim diplomama, koja je potresla Bosnu i Hercegovinu, novinarka "Provjerenog" Ana Malbaša odlučila je stupiti u kontakt s čovjekom koji je u policijskim dokumentima naveden kao posrednik, prenosi Dnevni Avaz.

Uprkos tome, i dalje neometano radi ovaj posao, ponudio je svoje usluge, a u zamjenu za diplomu tražio je od nje da s njim stupi u seksualni odnos.

- Možeš ti za šta god hoćeš, samo donesi pare. Samo novce, hoćeš li letjeti u svemir, hoćeš da ti sredim da budeš astronaut. Zavisi kakva si. Ako si mačka, mogu ti srediti, ako nisi, ništa. Pošalji mi svoju sliku na Viber, ako mi se svidiš, riješit ću ti upola cijene - rekao je posrednik u telefonskom razgovoru.

Novinarka se nastavila dopisivati s posrednikom, a on je od nje tražio sliku kako bi vidio isplati li mu se truditi.

- Nemam te ja šta zavlačiti, ja ću svoju uslugu naplatiti hotelom, a ti ćeš se sretno upisati u školu za polaganje i bit ćeš mi zahvalna. Kada rezerviram hotel, javim ti se - rekao je u prepisci novinarki koja ga je zatim upitala može li prvo dobiti diplomu.

- Pa nije diploma na grani! Prvo ću ispuniti svoje pa ćeš ti svoje - odgovorio joj je posrednik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.