22.3.2019. 15:04
0
Očajna sestra Srbijanke koja se udaje za 74-godišnjaka: Ako uđu u reality, to će potpuno dotući oca
Milijana Bogdanović stvorila je velike probleme svojim roditeljima nakon što je u javnost izišla sa svojim zarukama s 53 godine starijim Milojkom.

Njena majka i otac su se oglasili u medijima te su jako nezadovoljni činjenicom što se ona javno eksponira.

Njena mama već je rekla da protiv veze nema ništa, ali da je jako ljuti konstantno povlačenje po novinama. Otac Zoran očajan je i prijeti da će ubiti kćerku i budućeg zeta, a sada se u medijima oglasila i Milijanina mlađa sestra Olivera, koja kaže da će njihov otac umrijeti ako Milijana prihvati sudjelovanje u rijalitiju.

- Ako sestra Milijana i njen dečko uđu u reality program, to će mog oca Zorana potpuno dotući - kaže Olivera.  

- Zamjeram sestri što je oca prijavila policiji, nije trebala reagirati na taj način. Taj dan kad je sve izašlo u javnost, otac me je nazvao, plakao je i rekao: ''Ne znam šta da napravim, jedino da odem njih dvoje ubiti.'' Bio je toliko bijesan i povrijeđen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je dosta ružnih komentara. Ako uđe u reality, bojim se da će to biti kraj. To će oca dotući - kazala je, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.