28.3.2019. 15:36
0
Fudbaler zagrebačkog Dinama optužen za silovanje Ive Bošnjak: Gušio me i udarao, a onda mi je pokušao svući odjeću
Policija je privela 23-godišnjeg nigerijskog državljanina zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela silovanje, prenose hrvatski mediji.

Piše: Haris Ahbabović

Igrač Dinama Iyayi Atiemwen završio je u istražnom zatvoru nakon što je njegova bivša djevojka Iva Bošnjak protiv njega podnijela privatnu tužbu, neslužbeno saznaje RTL.

Protiv Atiemvena je bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu, no ovog je puta fudbaler priveden u policiju zbog pokušaja silovanja koje je prijavila djevojka iz Velike Gorice.

- Prvo me primio za ruke, pokušao me svući. Ja sam se odupirala. Zatim me počeo gušiti, a drugom rukom me opet počeo skidati. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati - dio je svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice koja je svoju priču ispričala u emisiji RTL-a.

- Službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela silovanje - objavili su iz policije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.