23.4.2019. 9:03
4
Bora Čorba na smrtovnici: Preminuo usljed pada pod noge najvećem izdajniku Srbije
Nakon nastupa na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu, ne prestaju napadi na grupu "Riblja čorba" i njihovog lidera Boru Đorđevića, pišu "Novosti".

List navodi da je na račun te grupe upućen veliki broj uvredljivih komentara na društvenim mrežama, dok su neke radiostranice objavile da više neće puštati hitove te grupe. Posljednji u nizu takvih slučajeva je i smrtovnica za Boru Đorđevića.

Na njoj nekada veliki ljubitelji grupe "Riblja čorba" navode da s velikim bolom u srcu obavještavaju sve poštovaoce "Riblje čorbe" da je njihov Borislav Bora Đorđević preminuo 19. aprila 2019. u 67. godini usljed pada pod noge najvećem izdajniku Srbije.

Potpisnici ovog teksta također su najavili da će bojkotirati svaki sljedeći album grupe, kao i njihove nastupe i pjesme.


(Admir Oručević)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.