16.5.2019. 18:09
2
Ridvan Tahiri nudi 50.000 eura za imena srpskih vojnika koji su silovali ženu na Kosovu
“Tri srpska vojnika silovala su ženu, a iza njih su se vidjele osobe na koljenima iza kojih je naoružani vojnik. Te zarobljene osobe su članovi obitelji nesretne žene. Slika je pronađena na aparatu srpskog vojnika”, kazao je Ridvan.

Ridvan Tahiri iz kosovske Drenice, bivši vojnik OVK je preko svog Facebook profila i hrvatskog portala Dnevno.hr ponudio nagradu za imena srpskih vojnika koji su 1999. godine, u vrijeme rata između Kosova i Srbije, na kosovskom tlu silovali jednu njegovu sunarodnjakinju.

“Tri srpska vojnika silovala su ženu, a iza njih su se vidjele osobe na koljenima iza kojih je naoružani vojnik. Te zarobljene osobe su članovi obitelji nesretne žene. Slika je pronađena na aparatu srpskog vojnika”, kazao je Ridvan, prenosi Oslobođenje. 

Dodaje da on lično daje 50 000 eura osobi koja bi mu otkrila imena i adrese ovih silovatelja. Kaže da je to sve što mu treba.




(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.