19.6.2019. 22:00
0
Posljedice nevremena: U Beogradu nestao čovjek, poplave u autobusima, stabla po ulicama
Kišna oluja koja je protutnjala Srbijom izazvala je velike poplave u zemlji, a najdramatičnije bilo je u Beogradu. Na rijeku Savu upućena je patrola riječne policije, jer je prijavljeno da je tokom nevremena nestao čovjek.

Kako prenose mediji u Srbiji, sumnja se da je upao u rijeku Savu, jer je posljednji put viđen na obali. Patrola riječne policije trenutno pretražuje neposrednu okolinu mjesta na kojem je posljednji put viđen. Druga patrola je, također, na rijeci, jer je bilo više prijava građana o čamcima i drugim objektima koji plutaju rijekom Savom, prenosi Avaz. 

Da muka poslije obilnih padavina i nevremena ne prestaje, pokazuju i fotografije iz javnog prijevoza. Naime, ono što su doživjeli putnici u autobusima opisuju kao riječni saobraćaj. Autobus se od stanice do stanice probijao kroz nadošlu vodu, a nakon toga je voda počela prodirati u unutrašnjost vozila.

Usljed obilne kiše, došlo je do velikog kolapsa u gradu, a tokom nevremena oboreno je i nekoliko stabala.



(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.