18.7.2019. 16:42
0
Bor: Muškarac ulicom šetao s velikim križom, policiji rekao da nije sretan
Muškarac N. L. (34) iz Bora priveden je na saslušanje u policiji jer je prethodno viđen kako šeta centrom grada s križom na kojem je stajalo njegovo ime.

Tamo je objasnio da se na taj korak odlučio jer, kako je ispričao nakon privođenja, nije sretan u životu. 

- Odmah po dojavi, kada smo čuli koje je ime u pitanju, shvatili smo da se radi o momku poznatom policiji zbog konzumacije opijata i sitnih krađa - kaže izvor vezan za istragu.

Policija je po dojavi otišla na adresu muškarca i tamo zatekla još bizarniji prizor.

Patrola je otišla do njegove kuće gdje su se policajci zaprepastili. Zatekli su ga kako leži u mrtvačkom sanduku, s vijencima za sahranu.

Nakon privođenja na saslušanje N. L. je policajcima kazao da je nezadovoljan svojim životom. O svemu je obaviještena Hitna pomoć, koja je nakon pregleda N. L. odvezla do bolnice, gdje je smješten na Odjel neuropsihijatrije, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.