23.7.2019. 8:03
0
Drama u Zagrebu, obračun zaštitara i razbojnika
Zaštitari su u ponedjeljak navečer spriječili razbojništvo nad kombi vozilom Fine kod Slavonske avenije 106 u Zagrebu pri čemu su upotrijebili i vatreno oružje.
Do pokušaja razbojništva, kojeg su spriječili zaštitari, došlo je u 20,33 minute i tom je prilikom korišteno vatreno oružje, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Jedan od počinitelja je povrijeđen, pružena mu je liječnička pomoć i pod nadzorom je policije. Po neslužbenim informacijama, radi se o razbojništvu nad vozilom Fine tokom prijenosa novca iz objekta u kombi.

Također neslužbeno se saznaje da je bilo više napadača za kojima se traga, prenosi N1.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.