12.8.2019. 20:29
1
Nova brutalna tuča u Hrvatskoj, objavljen snimak obračuna
Masovna tuča u Viru samo je jedna u nizu ovog ljeta na Jadranu.

Snimak koji je objavio portal "24sata.hr" prikazuje brutalni okršaj nekoliko mladića koji se tuku rukama i nogama.

Policija je pomenutom portalu potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju, u ranim jutarnjim satima, na Viru na plaži došlo do fizičkog incidenta između više ljudi. Nekoliko muškaraca napalo je 25-godišnjaka i 20-godišnjaka.

Povrijeđenima su pružili ljekarsku pomoć te su im konstatovane lake tjelesne povrede. Kriminalističko istraživanje je i dalje u toku, rekla je Ivana Grbin, portparol zadarske policije.

Tokom ove ljetne sezone rubriku crne hronike u hrvatskim medijima nerijetko pune premlaćivanja i ranjavanja, a društvenim mrežama kruže snimci masovnih tuča.

U Dubrovniku se početkom avgusta potuklo pet mladića, dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani i tri Dubrovčanina na drugoj. Jedan od sezonaca u napadu je zadobio povrede čela i slomljeni su mu zubi, a drugi je zadobio posjekotinu na podlaktici.

Osim toga, 11. jula je na Bačvicama izbila tuča u kojoj je učestvovalo deset mladića. Takođe, fizičkih obračuna je bilo i u Puli, Supetru, Rovinju, pa čak i na autoputu kod Vrbovskog, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.