7.9.2019. 17:55
0
Moler ucjenjivao srbijanskog biznismena snimkom seksa, tražio od njega 10.000 eura, a onda ga policija uhapsila
FOTO: Ilustracija
Beogradska policija uhapsila je molera I.R. (32) zbog sumnje da je ucjenjivao biznismena, prenose regionalni mediji.

Kako pišu srbijanski mediji, moler se s biznismenom upoznao kada je došao da mu okreči stan. Oni su navodno imali seks, a snimak je moler koristio da bi ucjenjivao biznismena, koji je, inače, oženjen.

Sumnja se da je I.R. putem društvene mreže Facebook poslao oštećenome kompromitirajući snimak i zahtjevao od njega 10.000 eura kako taj materijal ne bi proslijedio njegovoj porodici, prenose mediji u Srbiji.

On je od oštećenoga zahtijevao da mu, dok ne skupi kompletnu sumu, uplati putem PostNeta 4.000 dinara. Policajci su ga uhapsili neposredno nakon što je podigao novac u pošti.

Osumnjičenome je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.