14.10.2019. 21:47
0
Slučaj u Smederevu: Tražili zlato, a pronašli obješenog muškarca
Marko P. (39) iz Smedereva u Srbiji, čiji je nestanak prijavljen početkom oktobra, pronađen je obješen o drvo u subotu na planini Vukan u Ždrelu.

Na ovaj stravičan prizor naišli su ljudi koji su na ovoj planini tražili zlato. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Sumnja se da se nesretni Smederevac odlučio na samoubistvo jer su ga duže vrijeme progonili zelenaši, od kojih je, zbog dugova u koje je zapao, pozajmio novac pod enormnom kamatom i nije mogao da ga vrati.

Kako pišu srbijanski mediji, istražitelji nisu pronašli nikakvo oproštajno pismo, niti je bilo tragova borbe, pa se pretpostavlja da je čovjek odlučio da na seve digne ruku.

Prema riječima lekara, smrt je nastupila prije osam dana, piše Kurir.  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.