18.10.2019. 8:16
2
Novi detalji ubistva: Svađa eskalirala nakon što su saznali da se obojica viđaju s istom djevojkom i 300 eura
D. B. (39) i D. T. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno ubili Nebojšu Nedeljkovića (45) iz Bariča, čije je izmasakrirano tijelo pronađeno prije dva dana u njegovom automobilu.

Naime, kobnog dana su se osumnjičeni našli sa ubijenim kako bi "prebili" raniji dug, piše "Srpski telegraf"

- Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da su osumnjičeni te večeri ugovorili sastanak sa Nebojšom da bi raspravili raniji sukob koji su imali oko droge. Navodno je D. B. ubijenom muškarcu dugovao 300 eura, zbog čega su se kobne večeri i našli. S njim je bila i D. T. - navodi izvor "Srpskog telegrafa".

Kako dodaje, ubrzo nakon što su se sastali na groblju, između osumnjičenih i ubijenog muškarca izbila je svađa.

Prema pisanjima srbijanskih medija, svađa oko duga je eskalirala kada je D. B. saznao da se njegova djevojka D. T. viđa sa obojicom, pa je rekao da mu neće vratiti novac koji je ponio.

Nebojša je pobjesnio pa je iz izvadio bejzbol palicu i počeo da udara oboje. D. B. je u tom trenutku potegao nož i počeo da ubada Nebojšu po grudima i vratu.

- Kad je Nebojša pao na pod, D. B. mu je još dva puta zario nož u leđa i zatim je pobjegao sa djevojkom. Ona je usput uzela krvavi nož i bacila ga na jednu divlju deponiju koja se nalazi stotinjak metara od ubista - navodi sagovornik "Informera".

Prema saznanjima, žrtva je odranije poznata policiji, a dovođena je u vezu sa dilanjem.

- Ubijeni iza sebe ima pozamašni dosije i u više navrata je dovođen u vezu sa preprodajom narkotika. Također, iza sebe ima i osuđujuću presudu zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradao pješak, zbog čega je robijao 3 godine. Nije isključeno i da je Nedeljković zapravo prodao drogu osumnjičenima, te da je te večeri, kada se zločin dogodio, zapravo trebalo da mu otplate dug za narkotike - piše "Srpski telegraf".

Podsjetimo, policijska patrola iz Obrenovca pronašla je u srijedu ujutru tijelo 45-godišnjeg Nedeljkovića bez znakova života u automobilu "lanča", na nepristupačnoj lokaciji u Bariču. Na tijelu su bili vidljivi ubodi nožem i to na grudima, vratu i leđima. 

Muškarac je tako povrijeđen vozio automobil, izgubio je svijest i kontrolu nad vozilom te udario u znak pored puta. Na automobilu su bila vidljiva oštećenja na prednjoj strani.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.