23.10.2019. 18:53
0
Zaev: Ponovo ću se kandidovati za premijera
Aktuelni premijer Sjeverne Makedonije, Zoran Zaev, najavio je danas da će se ponovo kandidovati za premijera na vanrednim parlamentarnim izborima, 12. aprila naredne godine.

."Naravno da ću voditi kampanju. Biću kandidat za premijera. Naravno da će partijska i koaliciona tela morati da odluče, ali ja ću biti kandidat", rekao je Zaev, prenio je makedonski portal Alsat M.

Govoreći o spekulacijama na temu sastava tehničke vlade, Zaev je rekao da ima imena koja preferira, uključujući i ona o kojima se govori u javnosti, ali je rekao da će konačne odluke biti donete do kraja decembra, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.