30.10.2019. 18:50
0
Haos u Subotici: Na buvljaku nasmrt izboden muškarac, novi sukob izbio ispred bolnice, policajac ispalio hice u zrak
Beriša Bedžet (62) preminuo je u subotičkoj bolnici, nakon što je izboden nožem u tuči dvije porodice koje su se sukobile danas oko 11:30 sati na buvljaku u Subotici.

Kako pišu srbijanski mediji, ubistvu je prethodila svađa. Rodbina nastradaloga, kao i dio učesnika u tuči s pijace, došli su u bolnicu, gdje je ponovo došlo do incidenta.

Tom prilikom povrijeđena je još jedna osoba, također nožem. Hitac upozorenja u zrak ispalio je policajac kako bi ih razdvojio.

Prema prvim informacijama, povrijeđen je Fehmi Bejzaku (55), koji se sumnjiči da je nasmrt izbo Bedžeta. 
Nenad Sekulić, načelnik Policijske uprave u Subotici, potvrdio je za srbijanske medije da je policajac, koji je došao u bolnicu na poziv ljekara, vidjevši novi sukob u kojem je jedna osoba izvadila nož i nanijela povrede muškarcu, ispalio dva hica u zrak.

- Tom prilikom niko nije povrijeđen. Osumnjičeni je odmah odbacio nož, a policajac ga je savladao i time spriječio izvršenje krivičnog djela teškog ubistva - rekao je Sekulić, prenosi Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.