28.12.2019. 9:13
0
Srbija na nogama: I danas velika potraga za Monikom Karimanović koju je oteo osuđivani silovatelj i pedofil
FOTO: Blic
Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, traje već osam dana, prenose beogradski mediji.

Policija je našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno mijenja pozicije, svuda sa sobom vodi djevojčicu i skriva je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca, prenosi Blic.

Za njima i danas traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i kvadovi, a ovaj reon po cijeli dan nadlijeću helikopteri.

Ministar policije Srbije, Nebojša Stefanović, rekao je da za Malčanskim berberinom i Monikom traga više od 600 ljudi i da potraga neće stati dok djevojčica ne bude pronađena, a monstrum smješten iza rešetaka.

Kao što je poznato, Monika je nestala 20. decembra na putu ka školi u mjestu Brzi Brod.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.