28.12.2019. 18:11
0
Bivša supruga: Šćepanović nije nikakav heroj, već nasilnik i prevarant
Bivši policajac Miloje Šćepanović kazao je da svakog mjeseca plaća bivšoj supruzi po 200 eura na ime alimentacije te da je to regulirano preko njegove plaće, također je dodao da će tužiti bivšu suprugu zbog iznesenih tvrdnji, prenosi "Antena M".

Bivša supruga nikšićkog policajca koji je jučer objavio da je dao otkaz, rekla je da razlog tog čina nisu “uvjerenja”, kako je on tvrdio, već kockarski dugovi i krediti.

Na takve tvrdnje reagirao je Miloje Šćepanović. 

- Već devet mjeseci redovno plaćam alimentaciju. Svakog mjeseca od plate mi se direktno odbija 200 eura na ime alimentacije. To možete lako provjeriti. Ona ima po 200 eura alimentacije svakog mjeseca i ne znam šta sad s tim. Svako svoj posao. Ukoliko od 1. marta ne budem plaćao alimentaciju, onda može da stoji ta njena priča, a do tada… - kazao je Šćepanović.

Što se tiče prijava za porodično nasilje, kazao je da se za to treba obratiti nikšićkoj policiji.

Najavio je da će tužiti bivšu suprugu za iznesene tvrdnje.

Bivša supruga Aleksandra tvrdi da Miloje Šćepanović nije nikakav heroj, već nasilnik i prevarant, a uz te tvrdnje priložila je dokumente, prenosi Antena M.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.