5.1.2020. 15:59
1
Ovo su prve fotografije uhapšenog Malčanskog berberina, pedofila i silovatelja koji je uhapšen danas!
Blic
Blic
Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se danima tragalo zbog otmice Monike Karimanović, uhapšen je danas nakon intenzivne potrage na malčanskom groblju.

Za Malčanskim berberinom tragalo se 17 dana. Jovanović je viđen danas oko 12 sati, kada je izašao iz kuće u kojoj je prespavao, vjerovatno u potrazi za hranom. 

- Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je mještanin Malče u čijoj je kući viđen Jovanović. 

U potragu su bili uključeni više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.