22.1.2020. 9:40
0
Ubistvo "škaljaraca" u Atini je osveta za likvidaciju u Beogradu?
Vođa „škaljarskog klana“ Igor Dedović (43) i jedan od njegovih najbližih saradnika Stevan Stamatović (43) likvidirani su u restoranu u Atini naočigled svoje maloljetne djece i supruga, u znak odmazde za ubistvo Marka Vukovića (41), koji je kum vođe suparničkog „kavačkog klana“ Radoja Zvicera, sumnjaju istražitelji.

Vuković je ubijen u petak ispred škole na Bežanijskoj kosi u Beogradu, dok mu je na zadnjem sjedištu BMW sjedelo troje djece. Po istom scenariju, pred djecom i u identično vreme, u 18.30, ubijeni su i Dedović i Stamatović.

Sumnja se da su „kavčani“ pratili Dedovićevu i Stamatovićevu suprugu do Atine, ali da su donjeli odluku da se likvidacija desi baš kobne večeri, u prisustvu porodica, pošto je u Beogradu pred djecom ubijen Vuković, prenosi Kurir.rs. 

Podsetimo, četvorica napadača mirno su ušetala u restoran. Dvojica su odmah prišla stolu za kojim su sedeli „škaljarci“ i iz blizine ispalila 25 hitaca u glavu Dedoviću i Stamatoviću, dok su druga dvojica motrila na goste. U pucnjavi je ranjena i Stamatovićeva supruga Mileva. Grčki mediji prenjeli su da je večera tokom koje su ubijeni „škaljarci“ bila oproštajna, jer je trebalo da se supruge s djecom narednog dana vrate u Crnu Goru.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.