12.2.2020. 22:30
0
Bježao od policije i usmrtio vozača gradskog autobusa?
Bojan Perać (31), vozač gradskog autobusa na liniji 15, poginuo je jutros na početku smjene pred svojom kućom u Zemunu u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Adam R. (22), vozač Peugeota.

Sumnja se da je do tragedije došlo jer se Adam R. na raskrsnici ulica Cara Dušana i Tršćanske nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu.

Bojan Perać, vozač petnaestice, preminuo je na mjestu, a povrede su zadobili i vozač autobusa 45 Dragomir Ž. (52), putnica iz njegovog vozila M. K. (53), ali i vozač Peugeota, piše Kurir.rs.

Utvrđeno je da je Adam R. upravljao automobilom s probnom vozačkom dozvolom, a u vozilu mu je pronađena i kesica s biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

- Sumnjamo da je Adam R. u jednom trenutku ugledao policijsku patrolu, koja je tu prolazila, te da je pomislio da će ga zaustaviti. S obzirom na to da je imao manju količinu droge kod sebe, ali i da je vozio u četiri sata ujutro, što s probnom dozvolom nije dozvoljeno, moguće je da je dodao gas kako bi izbjegao da bude zaustavljen - objašnjava izvor srbijanskih medija.





(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.